6 jul 2007

Invitació a l'Assemblea de l'Associació d'Empresaris dels Polígons Industrials de Polinyà

Benvolgut/da empresari/a,


Us convidem a la constitució de l´Associació d’Empresaris dels Polígons Industrials de Polinyà el dia 23 de Juliol a les 18.00h. al centre cívic de Polinyà. Us adjuntem la convocatòria amb l’ordre del dia.

Si voleu més informació de l’acta , de l’associació, i/o confirmar la vostra assistència i/o inscriure-s’hi truqueu al Sr. Lluís Costa, president de la Comissió Gestora al tel. 667665503 o a empresarispolinya@enlace22.com.

Des del mes de gener d’enguany, impulsat per un col·lectiu d’empresaris de Polinyà, i amb el recolzament de la Cambra de Comerç de Sabadell i de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya, s’ha anat portant un seguit de reunions i d’actuacions, conduïdes per una Comissió Gestora encarregada de constituir la Nova Entitat. També s’ha creat un bloc informatiu, interactiu:www.empresarispolinya.blogspot.com.

Animats per les demandes de l’àmbit empresarial i social i davant l’interés mostrat també per l’Ajuntament de Polinyà de cara a poder comptar amb un interlocutor que representi els interessos dels usuaris dels polígons industrials del municipi, s’ha impulsat la creació d’aquesta futura associació. Aquesta entitat integrarà a tots aquells empresaris que desenvolupen la seva activitat productiva o de serveis dins del terme municipal de Polinyà.

Els seus objectius són:

a) Contribuir a millorar l’estat de conservació dels polígons industrials ubicats en el terme municipal de Polinyà mitjançant accions davant les administracions i entitats particulars per tal d’assolir una millor gestió de les infraestructures i serveis que afectin als polígons.
b) Constituir-se com un interlocutor amb les administracions en les problemàtiques comuns a totes les empreses, empresaris i propietaris de finques dels polígons industrials de Polinyà.
c) Portar a terme actuacions destinades a que els polígons industrials de Polinyà siguin reconeguts pels ciutadans com a font de riquesa i benestar.
d) Informar i assessorar als seus associats en tot allò que tingui a veure amb els polígons industrials de Polinyà.
e) Fomentar la relació de bon veïnatge entre les empreses, empresaris i propietaris de finques dels polígons industrials de Polinyà.
f) Qualsevol altra finalitat lícita que pugui considerar-se d’interès dels associats, dins de l’esperit que inspira la constitució d’aquesta entitat, conforme als anteriors apartats.





La Comissió Gestora