8 feb 2007

TROBADA EMPRESARIS POLINYÀ

Trobada d'empresaris de Polinyà amb representants de l'Ajuntament

El dia 14 de desembre va tenir lloc una trobada entre empreses i representants de l'Ajuntament de Polinyà. En el mateix va tenir lloc una presentació del que serà el futur pla estratègic de Polinyà. Per part dels empresaris presents es van posar de manifest alguns dels dèficits existintes en les actuals àrees industrials de Polinyà.

Entre les diferents persones intervinents, cal destacar al Sr.Eduard Puigjaner, president de l'Associació de Propietaris del Polígon Industrial Ca Humet de Dalt, així com el Sr. Josep Maria Cabré, director general de la ÚPIC, qui va defensar l'associacionisme en els polígons industrials com l'instrument imprescindible per a una bona interlocució amb els representants.

5 comentarios:

Moderador dijo...

Avui, amb la gent de L'ajuntament de Polinyà, s'ha parlat de comunicar al màxim nombre de persones, que tindrà lloc una reunió conjunta -administració associació- per explicar que "el canal" Associació-Upic-Admisitració" reuneix moltes avantatges. Si tu que llegeixes aquest text tens persones que els hi pot interessar aquseta questió, et edamanem els hi facis saber.

Eduard Ruz dijo...

Em sembla mol bona idea utilitzar un blog com a eina de comunicació del projecte.

Lluís Costa dijo...

Farem servir aquest canal preferentment.

Eduard Ruz dijo...

Això ja marxa !!!!

josep maria cabré dijo...

Des de la pàgina web de la UPIC, s'ha publicat com a noticia l'existència d'aquest blog.